тел. 0887 411 400

Количка  

Няма продукти

0 лв Доставка
0 лв Общо

Количка Поръчай

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Наложен платеж:

Заплащането на дължимата цена на стоката и разходите по доставката, става при получаването й от клиента, поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че той потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока. Ако трето лице се ангажира с приемането и потвърждаването на получаването на поръчаната стока от името на първоначалния клиент, направил поръчката, последният няма право да върне стоката или да прави възражения относно доставката.


Банков път:

Заплащането на дължимата цена на стоката от клиента или от трето лице от негово име, става предварително по банков път на сметка:


Фирма: "ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВИ" АД
IBAN: BG68 STSA 9300 0005 8730 89
BIC: STSA BGSF
Банка: ДСК АД
Относно: Номер на поръчката, който номер, ще получите след потвърждаване на поръчката или по номер на Проформа фактура.


Плащането се извършва предварително.


Кредит, на изплащане - UniCredit Consumer Financing:

Какво е UniCredit Consumer Financing?
Компания, предоставяща модерен, бърз и удобен начин за покупки на изплащане. UniCredit Consumer Financing е част от UniCredit Group – най-голямата банкова група в Източна Европа.

Защо да изберете UniCredit Consumer Financing?
- Опростена документация, изисква се само лична карта;*
- Бързо одобрение.
* за суми до 3000 лв.

Параметри на предлагания кредит:
- От 150 до 50 000 лв., в зависимост от Вашите нужди и желания;
- Срок на изплащане от 3 до 72 месеца, по Ваше желание.

Защо “на изплащане”?
- Достъпни месечни вноски;
- Купувате днес това, което бихте могли да си позволите утре;
- Не се налага да влагате голяма сума пари в една единствена покупка.

Допълнителни предимства за клиентите на UniCredit Consumer Financing:
- Без банкови комисионни при плащане на вноските, във всеки клон на Уникредит Булбанк (обикновено таксата е 2 лв. за вноска).

За допълнителна информация:
Обадете се на 0700 15 600 на цената на един градски разговор за абонати на БТК.


Указания за кандидатстване:

1. При 3-та стъпка от вашата поръчка попълвате данинте за доставка и отбелязвате на „Начин на плащане” – кредит, на изплащане.
2. Избирате UniCredit Consumer Financing.
3. Можете да се запознаете с ”Условия за предоставяне на кредит от UniCredit Consumer Financing”.
4. За да изпратите заявка трябва да потвърдите съгласието си обработване на личните Ви данни тук:

 

Прочетох и разбрах записаното в документа ”Съгласие за обработка на лични данни(актуализирано на 25.05.2018г.).

 

Потвърждавам, че съм съгласен личните ми данни да бъдат обработвани от „Уникредит Кънсюмър Файненсинг” АД, по описания в документа начин и за целите посочени в него.

5. Консултант от Интерсервиз Узунови АД ще се свърже с Вас по телефона, за да Ви запознае с текущата промоция, периодите на изплащане, размер на месечната вноска и да попълни искането Ви за кредит.

6. При положителен отговор на UniCredit Consumer Financing ще се свържем с Вас за допълнителни указания относно получаването на поръчания артикул и договора за кредит.

За допълнителна информация относно кандидатстване за стоков кредит телефон: 0700 11 770

 

Кредит, на изплащане - Ти Би Ай Кредит:

 

Ти Би Ай БАНК


1. Необходими документи за кандидатстване за целево финансиране от Ти Би Ай Банк:
1.1 За физически лица:
• копие на лична карта /двустранно/

1.2 За юридически лица и еднолични търговци:
• Копие от първо и последно съдебно решение на Клиента. Юридическото лице или едноличният търговец трябва да са с регистрирани седалище и адрес на управление в населеното място, където се намира търговския обект или да са регистрирали клон в населеното място.
• Копие от съдебно удостоверение за актуалното състояние на Клиента, издадено от съда не по–късно от три месеца към датата на кандидатстване за целево финансиране.
• Копие от Удостоверение за данъчна регистрация на Клиента.
• Копие от идентификационен код по БУЛСТАТ на Клиента.
• Оригинал на нотариално заверено изрично пълномощно в случаите на кандидатстване чрез упълномощено лице. В тези случаи пълномощното трябва да бъде издадено от законния представител на Клиента, да съдържа изрични пълномощия за подписване на договора за финансиране и на записа на заповед от името и за сметка на Клиента, датата на нотариалната заверка не трябва предхожда с повече от един месец датата на сключване на договора за финансиране и срокът на пълномощното трябва да не е изтекъл към датата на сключване на договора за финансиране.
• Копие от двете страни на личната карта на законния представител на Клиента (управителя или изпълнителния директор на юридическото лице или едноличния търговец) или съответно - на упълномощеното от него лице.
2. Кредитен калкулатор :
Указания:
• Изтеглете кредитния калкулатор от връзката по долу.
• Въведете в полето / Продажна цена на покупката с ДДС / стойноста на Вашата покупка. Калкулатора сам, ще изчиски вноските (необходимо е да имате Excel).
• Разгледайте внимателно схемите за изплащане и в точка 3-та попълнете желаната схема.

 Кредитен калкулатор Ти Би Ай Банк (*.xls)

Указания за кандидатстване:

1. При 3-та стъпка от вашата поръчка попълвате данинте за доставка и отбелязвате на „Начин на плащане” – кредит, на изплащане.
2. Избирате
Ти Би Ай Банк.
3. Можете да се запознаете с ”Условия за предоставяне на кредит от Ти Би Ай Банк”.
4. За да изпратите заявка трябва да потвърдите съгласието си обработване на личните Ви данни тук:

5. Консултант от Интерсервиз Узунови АД ще се свърже с Вас по телефона, за да Ви запознае с текущата промоция, периодите на изплащане, размер на месечната вноска и да попълни искането Ви за кредит.

6. При положителен отговор на Ти Би Ай Банк ще се свържем с Вас за допълнителни указания относно получаването на поръчания артикул и договора за кредит.

За допълнителна информация относно кандидатстване за стоков кредит телефон: 0700 11 770

   

 Чрез дебитна/кредитна банкова карта - ДЕАКТИВИРАНО ОТ СЪОБРАЖЕНИЯ ЗА СИГУРНОСТ:


(Може да платите с карта на куриерите при доставка на стоката!)


Условия за плащане с банкови карти 

1.Видове карти, които приемаме:

 • Уважаеми клиенти ние приемаме плащане чрез следните банкови карти: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY.
 • Моля, обърнете внимание, че Вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.
 • Моля проверете също така, дали Вашата карта е отворена от Вашият издател за транзакции в Интернет.
 • При плащане с Вашата кредитна или дебитна карта, сумата ще се начисли след като потвърдите плащането.


Максималната сума за транзакция е 10 000лв. Валутата на плащанията с кредитна / дебитна карта е български левове (BGN). Всякa цена на продукт в този сайт е в български левове (BGN). Ако валутата по сметката на картодържателя не е в български лева, то сумата на плащането ще бъде изчислена по съответния за деня валутен курс на организацията издала картата. 

Общата стойност на поръчката ви е сумата на всички поръчани продукти с вкл ДДС /или без ДДС ако е упоменато/, без такса за доставка. Таксата за доставка, ако има такава, се заплаща отделно на куриерска фирма при получаване. Условията ни за доставка са за територията на Рeпублика България. На клиентите ни от чужбина препоръчваме да проверят изисквания относно мита, квоти, ограничения за внос на определени продукти или други изисквания на местното законодателство. 


2. Описание на процедурата за извършване на онлайн плащане с банкова карта: 

За да извършите плащане с банкова карта е необходимо да следвате следните стъпки:

 1. Избирате продукт/и и отбелязвате желаното количество.
 2. Запознавате се с условията за доставка.
 3. Отбелязвате начин на плащане: чрез кредитна/дебитна карта.
 4. Важно: За да платите чрез карта трябва да направите регистрация, ако нямате такава менюто ще ви прехвърли към панела за регистрация, като ще се запази информацията за добавените от Вас продукти в кошницата.
 5. Натиснете бутон „Към 3-та стъпка :Въвеждане на лични данни за поръчка.” След като вече имате регистрация част от данните ще бъдат автоматично заредени. Натиснете бутон „Изпращане на поръчката”.
 6. На посочен от Вас имейл ще получите потвърждението на поръчката.
 7. Наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди наличността на избраните продукти , начин и срок на доставка и адрес за получаване.
 8. След като сте получили нашето потвърждение може да преминете към плащане с Вашата карта, това става като влезте в личното си меню с потребителското име и парола.
 9. От меню „Поръчки” избирате коя поръчка ще платите /в случай, че има повече от една/ като натиснете бутона ”Плащане с карта”. В случай, че не виждате такъв активен бутон и поръчката Ви е със статус „чака” моля да се свържете с нас на телефон 0700 11 770 на цената на един градски разговор.
 10. При натискане на бутона ”Плащане с карта” се отваря платежна страница на обслужващата ни банка /ОББ/, където въвеждате данните на Вашата карта: номер, дата на валидност, три цифрен код за сигурност, име на картодържателя, адрес и пощенски код. Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка издател, където въвеждате паролата си за автентикация.
 11. Сумата и валутата на плащането се зареждат автоматично.
 12. Потвърждавате Вашето плащане.
 13. На екрана ще видите транзакционна бележка, която е желателно да отпечатате. Същата ще се съхранява в личното Ви меню към направената поръчка за срок минимум 12 месеца или до закриване на регистрацията Ви.3. Защита на картовите данни при плащането с банкови карти: 

 • Уважаеми клиенти през целия процес на проверка за автентичност персоналът на Интерсервиз Узунови АД няма достъп до картовите и автентификационните данни, които въвеждате за Вашата карта. 
 • За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с Вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:
 1. Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка.
 2. Автентичността на Вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2).
 3. В допълнение, за идентифицирането Ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентификация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.
 • Всички данни, които въвеждате във връзка с Вашата поръчка са защитени според изисканията на Закона за защита на личните данни. Фирма АТВОНЕТ БГ ЕООД е Администратор на лични данни съгласно удостоверение № 15473, издадено от Комисията за защита на личните данни.


4. Онлайн Гаранция: Връщане на закупена стока до 14 дни: 

 • Уважаеми клиенти, с тази Гаранция Вие получавате възможност да върнете закупен от нас продукт до седем календарни дни след датата на доставка до Вас, без да дължите обезщетение или неустойка.
 • Ако имате проблем с продукта, той има фабричен дефект или не отговаря като модел или вид на Вашата поръчка, Изтерсервиз Узунови АД, ще възстанови парите похарчени за покупката до 14 дни след пристигане на стоката в склада ни или ще Ви я замени по Ваше желание.
 • Когато плащането е направено с банкова карта, сумата ще бъде възстановена задължително по сметакта на банковата карта, с която сте платили. 
 • Гаранцията важи само за стоки, които са в опаковки за многократна употреба!
 • Гаранцията важи само в случаите, когато стоката бъде върната в оригиналната си опаковка, придружена с всички документи и аксесоари, с които е била получена!
 • За да се възползвате от Гаранцията пазете опаковките, документите и аксесоарите на закупените от нас продукти.
 • Гаранциите, установени със закон и тази от производителя важат независимо от горните условия!
 • Независимо от всички описани по-горе гаранционни условия, всеки потребител се ползва със законовата гаранция определена според Закона за Защита на Потребителите чл.115

 • Рекламация и отказ от договор за продажба от разстояние:


5. Контакти при възникнали въпроси във връзка с плащания с банкови карти: 

 • За всякакви въпроси свързани с плащания чрез банкови карти можете да се свъжете с представител на Интерсервиз Узунови АД на следните координати: 
 • Адрес: Гр. Варна, бул Владислав Варненчик 186, Mall Varna, ет.2, офис 2-17
 • Тел: 052/556613, от понеделник до петък, 8:30ч-18:00ч.
 • Факс: 052/556604
 • e-mail: kalina@isu.bg

 

 • Седалище на търговеца: Гр. София, ул. 20-ти април 6
 • Адрес за кореспонденция: гр.Варна, бул Владислав Варненчик 186, Mall Varna, ет.3, офис Интерсервиз Узунови
 • телефон: 052 / 630 100
 • факс: 052 / 630 730LiveZilla Live Help