тел. 0887 411 400

Количка  

Няма продукти

0 лв Доставка
0 лв Общо

Количка Поръчай

Доставка

Срокът на доставка за продукти налични на склад в България е до 3 дни.

Срокът на доставка за продукти налични на склад в Италия е до 30 дни.
Продукти по индивидуална поръчка за производство се доставят в срокове определени от Смег Италия


Доставка е фиксирана на 10лв. за цялата страна, независимо от вида на стоката, нейната цена и броя на продуктите в една поръчка стига те да са за един получател.


Докато формирате Вашата поръчка за покупка от онлайн магазина, ще видите празно поле “Бележка към поръчката”. В него може да упоменете удобния ден за доставка и при възможност от наша страна, ние ще се съобразим с него.

Интерсервиз Узунови може да поиска допълнително потвърждение, включително по телефон, факс, електронна поща. Вслучай, че бъде отказана изискваната по-горе информация, това автоматично води до отказ на поръчката с или без допълнително уведомление. Доставки се извършват само на географската територия на Република България, което изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др. които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Цената за доставка се калкулира автоматично в поръчката.

Условия за доставка

Доставката се извършва:

     • до вратата на апартамента за функциониращи жилищни сгради и работещ асансъор за дребни уреди
     • до входа на сградата за едри уреди
     • до вратата на двора, при къщи с дворно място


Работното време на куриерите е от 10:00 до 18:00, от понеделник до петък за Интерсервиз Узунови Транспорт и за външните куриерски фирми.
Доставки в събота се извършват единствено след допълнително запитване и то до най-близкия офис на куриерските фирми Спиди или Европът.
Възможно е оскъпване на цената за доставка в случаите на доставка в почивен ден и/или населено място извън мрежата на обслужване на куриерските фирми.

Интерсервиз Узунови не носи отговорност за закъснение в случай, че забавянето се дължи на куриер или поради независещи от Интерсервиз Узунови обстоятелства.

Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него лице. При евентуални повреди, удари и други щети установени при доставка следва да бъде незабавно уведомен сътрудник от отдел On-line на тел 0 7001 7001 или 0887 411 400.Клиента има право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 14 календарни дни от получаване на стоките, в случай, че същите са с не нарушена цялост на опаковката и стоката е във вида, в който е получена с придружаващата я документация (фактура и гаранционна карта) при условията по чл.55 от ЗЗП. Пълните условия за рекламация и отказ от договор за продажба от разстояние може да прочетете в графа "Условия за ползване" или от следния линк: http://smegbg.com/content/3-terms-and-conditions-of-use.


LiveZilla Live Help