тел. 0887 411 400

Количка  

Няма продукти

0 лв Доставка
0 лв Общо

Количка Поръчай

Доставка

Срокът на доставка на продуктите е 30 дни.


Доставка е БЕЗПЛАТНА за цялата страна, независимо от вида на стоката, нейната цена и броя на продуктите в една поръчка стига те да са за един получател.


Докато формирате Вашата поръчка за покупка от онлайн магазина, ще видите празно поле “Бележка към поръчката”. В него може да упоменете удобния ден за доставка и при възможност от наша страна, ние ще се съобразим с него.

Интерсервиз Узунови може да поиска допълнително потвърждение, включително по телефон, факс, електронна поща. Вслучай, че бъде отказана изискваната по-горе информация, това автоматично води до отказ на поръчката с или без допълнително уведомление. Доставки се извършват само на географската територия на Република България, което изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др. които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Цената за доставка се калкулира автоматично в поръчката.

Условия за доставка

Доставката се извършва:

     • до вратата на апартамента за функциониращи жилищни сгради и работещ асансъор за дребни уреди
     • до входа на сградата за едри уреди
     • до вратата на двора, при къщи с дворно място


Работното време на куриерите е от 10:00 до 18:00 за Интерсервиз Узунови Транспорт и за външните куриерски фирми.

Интерсервиз Узунови не носи отговорност за закъснение в случай, че забавянето се дължи на куриер или поради независещи от Интерсервиз Узунови обстоятелства.

Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него лице. При евентуални повреди, удари и други щети установени при доставка следва да бъде незабавно уведомен сътрудник от отдел On-line на тел 0 7001 7001 или 0887 411 400.Клиента има право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 14 календарни дни от получаване на стоките, в случай, че същите са с не нарушена цялост на опаковката и стоката е във вида, в който е получена с придружаващата я документация (фактура и гаранционна карта) при условията по чл.55 от ЗЗП. Пълните условия за рекламация и отказ от договор за продажба от разстояние може да прочетете в графа "Условия за ползване" или от следния линк: http://smegbg.com/content/3-terms-and-conditions-of-use.


LiveZilla Live Help